ВІДНАЙТИ ГАРМОНІЮ І БАЛАНС: МІСІЯ ЗДІЙСНЕННА!

Лікарі та вчені свідчать про те, що 21 століття ознаменувалося зростанням стресу і депресії (яка визнана захворюванням). І якщо раніше стрес розглядався як щось надумане, то зараз кожна людина відчуває на собі наслідки стресових станів. Більш того, навіть діти піддаються цьому невидимому ворогові нервової системи.

Виною тому величезний потік інформації, розвиток технологій, ускладнення життя, збільшення кількості населення планети і високий ритм життя. І це мала частина причин, через які кожен житель планети зазнав на собі вплив стресу.

Вивчаючи природу цього досить нового явища або стану, вчені прийшли до висновку, що стрес і депресія не так нешкідливі, як думають деякі. При стресових ситуаціях в кров виділяється адреналін, внаслідок чого відбувається підвищення кров’яного тиску. Всі знають, що підвищений тиск нічого хорошого в собі не несе. Через нього страждають судини по всьому тілу, що загрожує інсультами і інфарктами.

За даними ВООЗ, основна причина смерті людей – серцево-судинні захворювання. Від них щорічно вмирає 17 мільйонів чоловік. І за останні 100 років серцево-судинні хвороби істотно «помолодшали».

Однак, безвихідних ситуацій не буває, і хвороби теж піддаються профілактиці. Труднощі лікування захворювань судин полягають в тому, що їх важко розпізнати на самому початку, коли лікування буде найбільш ефективним. Зазвичай, ті, хто страждають тривожними розладами, схильні до депресії, часто піддаються стресу, знаходяться в зоні потенційних носіїв цереброваскулярних хвороб.

Дізнатись про проблему детальніше – Pdf